Hur lyssnar du?

Det är mycket enkelt. Fungerar på datorer och smartphones, ingen Flash behövs. Du når alltid förstasidan på den här radiobloggen genom att klicka på bilden längst upp.

Du kan alltid lyssna härifrån bloggen från din webläsare i din dator eller smartphone.
Vill du lyssna på podcasten via iTunes så klicka här, då öppnas iTunes på din dator. (Då är det inte live). Vill du lyssna via iTunes, fast från en webbsida så klickar du här! (Öppnas i nytt fönster det med).

Vill du söka och lägga in i Podcaster (iPhone eller annan smarttelefon) så sök på ”Mats Podcast Örebro” i iTunes.

Om du är på förstasidan på denna blogg är det bara att klicka igång spelaren. Är vi live så kan du hänga på direkt. När livesändningen är slut blir det direkt en podcast du kan lyssna på när som helst, som du kan scrolla i (om du vill gå framåt eller bakåt). Bara att klicka på strecken nertill i spelaren. Du kan också tanka ner den som mp3:a.

Så här ser spelaren ut (bara bild, ej klickbar):

Skärmavbild 2015-04-12 kl. 00.17.32

Obs: Om du klickat på en länk för att hitta hit som du sett på Facebook så släpper inte Facebook dig om du har en smartphone, så då lägger allt av när skärmen släcks. På t ex en iPhone så får du då klicka här (se bild):

frfacebook

Och så öppnar du länken i Safari eller annan webbläsare, då går sändningen rätt av utan avbrott. Annars, kopiera bara länken och kör den i din favovitwebläsare på din smartphone.

Jag kör en spelare/ett inlägg här per sändning, men alla program kan man höra från samma spelare om man vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag, Mats i Örebro, kvartersradio med nivå!