150924 Plågsamt podcastförsök men det kan gå

Okej, här kör jag nu, då, rätt av. Med bild, och video…. (Nu är lajven slut, nu är det podcast, bara att klicka under bilden).
spindelmannen

 

Klicka igång podcasten här:

Här är videon från 2000, med samma hiss som jag berättar om i programmet, från Manhattan. Jag är lite fånig både på röst och uppträdande, men har inte sovit på 48 timmar efter flygtur och annat innan (he-he), och var yngre, knappt byxmyndig + 25.. Dessutom lite styggt prat, flickorna var inte ”snälla”. Men vi är ju vuxna. Klarar ni inte detta, ge fanken i att titta, jag kör all in! Det är min podcast, bara att köra, ha-ha.

Jepp, en härlig pod, med Mats Z och Helena V och mig. De är klippor, och vad vi snackar om det får ni höra om ni klickar ovan. Det är bra grejer, och mindre bra grejer, vi bara kör.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.