150618 Nu kör vi ny livepod -häng på

Nattens podcast gästades av Mats Z, Jonas, Helena V. På blogg och Twitter, via text (som lästes upp i sändningen) Helena P från Stockholm, och Ulrika A från Örebro.

medkramarenpodbild

I programmet, så berättar Mats Z, som har tagit bilden under, hur man kommer upp och kan se statyn på Stortorget i Örebro av den store frihetskämpen:

revolutionskille

Av någon anledning så skickade Helena P denna bild från Stockholm under programmet. Ja, som ni förstår, händer det mycket på dessa websändningar:

fiskluringKvällens livefolk: Helena, Jonas och Mats Z (från Skype):Skärmavbild 2015-06-18 kl. 03.38.50

10 reaktion på “150618 Nu kör vi ny livepod -häng på”

  1. Det är inte alltid lätt, men jag försöker iaf tänka: Ok det här är jag, take it or leave it…. Kanske inte är den vackraste på denna jord, men jag har iaf ett gött hjärta ?

  2. Lätt att tänka att man duger som man är, men får man höra av random folk på stan att du borde banta för du är för fet….tillräckligt många gånger, så blir det en sanning…..

  3. Precis, tro mig är man överviktig får man höra det rätt ofta…..och vissa dagar har man svar på tal men vissa dagar vill man bara knäppa med fingrarna så har man normalvikt…..

  4. Det var kul att lyssna på er en stund…men nu måste jag försöka sova en liten stund..så jag orkar upp och skjutsa Mats.
    Tips på en mycket bra bok: Jag vet var du är av Christina Molthon.. Finns att köpa på: http://www.vulkanmedia.se/butik ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.