150522 Rekapitulering av födelsedagen igår och mer (podcast live)

Jepp, nu är livewebradion slut, nu är det podcast, bara att lyssna, efter gårdagens misslyckande (gårdagens pod). Nu ny succépod. Det är bara att köra, klicka igång nedan, allt kan hända, vem som helst kan hänga på och gagga, bara att klicka in sig via Skype-länken till vänster. Okej, nu kör jag. Och jag börjar med en 14 minuter lång låt med The Blue Pearls som jag var med i och lirade bas i. Hur bra som helst. Kom igen, tuuuut! (Helena Viking och Mats Z är med också denna gång).mig-stoddigBild från typ 2002, det är sådana jag hittar på mig, är lite köttigare numera.

Här är en bild på kanske, Göring i Örebro på 20 talet. (Fråga inte, det handlar om vad vi snackade om i podden):

göring-örebro-20-talOch så har vi Vera Vardigs verklighet med soluppgång, 04:21 som hon skickat live under sändningen, som just i skrivande stund, pågår (klickbar för större bild):

helenamyser

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.