150519 måste köra pod igen, kan inte sluta göra det

jag-spegelmugg2-bra2002Hittade en bild på mig från 2002, samma vecka som nu, fast då. Vet inte var den är tagen, eller hur jag tänkte där. Men jag ser ju rätt galen ut, så den måste platsa här. Okej, nu kommer podden, live strax. Nu är liven klar, här är podden, lyssna och njuuut (Mats Z slöt upp till slut, så det blev inte bara jag som snackade, tuuut!):

Så här tittade Pugh på mig (vill ni veta mer, lyssna då en 136 minuter in på ovanstående pod):
pughstirrarkamera

 

 

3 reaktion på “150519 måste köra pod igen, kan inte sluta göra det”

  1. Lite lång och slow/seg start men jag utgår ifrån att du kommer att rädda upp dig. 🙂 Kul att du skrattar åt dina egna skämt tucker jag 🙂 Alltså det ÄR kul på riktigt att du gör det 🙂

    1. Tack, men vem kan vara på topp jämt i en improvisorisk pod på tre timmar var och varannan natt? Nåväl, Mats Z ringer upp och är med efter ett tag. Jag är jag, och jag bara kör! Tuuut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.