150517 Kör pod igen, kan inte sluta

Jepp, jag kör igen, det är mitt i natten. Man kan kommunicera via Skype (se till vänster på sidan) eller köra hashtaggen #matspodorebro via Twitter och vara med direkt med text på sidan om man vill. Okej, nu sätter jag igång det hela LIVE!!!:

Nu är det Podcast, kan lyssnas på nu efter livesändningen. En sändning som jag och Mats Z stod för till hela delen. Hårdrock, annan musik och prat om de fyra kvinnor jag hade någon slags konflikt med idag (fick råd av Mats Z) samt otroligt mycket mer:

 

2 reaktion på “150517 Kör pod igen, kan inte sluta”

 1. Det nog första gången du sett mig så glad som jag var i lördags. 🙂
  Jag blir väldigt pratsam vid sådana tillfällen och oftast med eko, mest för att försäkra mig om att jag säger saker högt.

  Just vid detta tillfälle så skulle jag på toa.
  Kom från Harrys och släntrade in för att låna damrummet på vägen hem och för att hämta cykeln.
  (var på Bishop med Uffe tidigare på kvällen)

  Jag uppfattade inte att du var otrevlig på något sätt.
  Du är bara Mats, typ.
  Det är lugnt.

  Om du vill vara ifred så får du öppna käften.
  Jag är ingen tankeläsare.

  Jag hade kul. Behövde det. Tänkte inte så mycket, bara var.

  Tut.

  1. Jag får stå mitt kast, he-he. Men grejen, hela vägen, var nog mer jag, än du. Om du lyssnar igen så hör du förhoppningsvis det. Jag undrade om jag var puckad, och min KBT-expert (Mats Z i Brickeberg, he-he) förklarade för mig. Ibland vill jag bara sitta och glo. Och så kommer det människor jag känner och de kan inte sluta prata, ibland frågar de tusen frågor. Det är lugnt, det handlade mycket om mig detta. Tut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.